Metode de Plata - Plateste asa cum doresti la Perdele de Poveste

Plătești comenzile rapid, în siguranță și fără costuri de procesare alegând Plata prin EuPlătesc în momentul în care confirmi comanda.

EuPlătesc este partenerul nostru pentru orice ține de plăți online criptate la Perdele de Poveste. Plata se va face în condiții de deplină securitate, prin intermediul procesatorului de plăți EuPlatesc.ro

Dacă ai întrebări ne poți scrie pe Facebook, WhatsApp sau ne poți suna de luni până vineri între orele 09:00 și 22:00, sâmbăta între orele 10:00 și 19:00 și duminica între orele 11:00 și 18:00.

 

Îți punem la dispoziție:

 

Plata prin Card de Cumpărături / Credit

Banca Transilvania - Plata în 2, 3 sau 4 Rate prin Cardul tău Star Card

Programul Star BT

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

  - pana la 4 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

  - 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  

  - perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

 

Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un Card de Cumparaturi Star:

-  in orice unitate Banca Transilvania

-  Online pe www.starbt.ro

- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Telekom

Alpha Bank - Plata în 2, 3 sau 4 Rate

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata.

Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

First Bank - Plata în 2, 3 sau 4 Rate prin Cardul tău de Credit Franklin

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit in magazinul online PerdeledePoveste.ro si poti beneficia de pana la 4 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la Perdele de Poveste. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

·         Visa Franklin

·         Visa Exclusive Gold

·         Visa Business Standard

·         Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”Introduci datele carduluiSpecifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!

Start la cumparaturi !

Garanti Bank - Plata în 2, 3 sau 4 Rate

Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în 2, 3 sau 5 rate fără dobândă*

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).

*pentru plata integrală a datoriei curente”

Plata prin Card de Debit

Card Bancar Persoană Fizică / Persoană Juridică

Plătești comenzile rapid, în siguranță și fără costuri de procesare alegând Plata prin EuPlătesc în momentul în care confirmi comanda.

EuPlătesc este partenerul nostru pentru orice ține de plăți online criptate la Perdele de Poveste.

Poți alege plata online cu cardul tău de debit, fără costuri suplimentare, în momentul în care îți confirmi comanda.

Poți plasa comanda și telefonic și ne poți solicita generarea unui link de plată prin SMS sau email. În mesaj vei găsi un link de plată unde poți adăuga informațiile de plată în siguranță.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Portofele Digitale

Google Pay

Plătești comanda simplu, rapid și în siguranță cu contul tău Google Pay. Alege Plata cu Cardul prin EuPlatesc.ro la confirmarea comenzii și vei fi redirecționat spre pagina securizată de plată EuPlatesc unde vei putea alege Plata prin Google Pay

Apple Pay

Plătești comanda simplu, rapid și în siguranță cu contul tău Apple Pay. Alege Plata cu Cardul prin EuPlatesc.ro la confirmarea comenzii și vei fi redirecționat spre pagina securizată de plată EuPlatesc unde vei putea alege Plata prin Apple Pay

Plata Ramburs

Numerar la livrare

Îți oferim și posibilitatea de plată cash (în numerar) la livrarea comenzii, în momentul în care curierul SameDay îți predă coletul la adresa ta.

*valabil doar pentru comenzile cu livrare în România

Poți alege și plata în numerar la livrare. Nu uita că pentru orice comandă cu produse realizate pe dimensiunile personalizate indicate de tine în valoare de minim 1000 Lei pentru care alegi Plata Ramburs este necesară plata în avans a 50% din valoarea comenzii.

Mai multe detalii despre Livrare găsești în pagina Metode de Livrare.