Metode de Livrare

Fiecare dintre noi avem propria poveste. Eroinele și eroii ca tine sunt protagoniștii noștri de suflet iar cu fiecare trimitere de la Perdele de Poveste pe care o primești la tine acasă, povestea devine din ce în ce mai frumoasă.

Îți livrăm produsele la ușă, în România, împreună cu SameDay. 

În momentul plasării comenzii poți alege din:

  • Livrare la adresa ta
  • Ridicare personală din easybox - deschis 24/7 

Găsește cel mai apropiat locker Easybox pe harta de la SameDay aici.

Ne bucurăm ori de cate ori primim mesaje de la eroinele și eroii de acasă care, la fel ca tine, sunt încântați de produsele alese. Familia Perdele de Poveste crește zi de zi, cu orice comandă pe care o trimitem oriunde in Romania.

Sărbătorim astfel de momente oferindu-ți Livrare Națională Gratuită la orice comandă în valoare de minim 500.00 Lei sau Livrare Națională Standard la 20.00 Lei la comenzile cu valoarea sub 500.00 Lei.

 

Livrăm comenzile și internațional prin curier express.

În momentul adăugării produselor în coș poți selecta orice adresă din țările afișate. Ne încarcă inimile de bucurie toate mesajele de mulțumire primite de la eroinele și eroii cărora le-am trimis comenzi în afara granițelor.

 

În momentul plasării comenzii poți alege din:

  • Livrare Internațională DPD 
  • Livrare Internațională DHL Express 

 

La plasarea comenzii cu livrare internațională te rugăm și pe tine să alegi plata prin card bancar. Mai multe informații despre plata online cu cardul regăsești aici. Din motive logistice, plata în numerar la livrare nu este posibilă pentru livrările internaționale.

 

Pentru mai multe informații despre livrare și retur, poți vizita Politica de Livrare și Retur sau Contactează-ne.