Sari la conținut
Coș
0 articole

Povestea Perdelelor

Oferă-i căminului un stil clasic cu o perdea brodată

Oferă-i căminului un stil clasic cu o perdea brodată

De la dormitoarele caselor situate pe malul mării la sufrageriile tradiționale, vei vedea adesea perdele brodate în nuanțe simple de alb, crem și neutre. Prin culorile lor deschise și stilul fără efort, perdelele brodate de la Perdele de Poveste se potrivesc perfect atât pentru evadările la malul mării, cât și pentru casele de familie.

 

Acolo unde unele țesături absorb căldura sau se deteriorează cu ușurință de soare și se estompează în timp, perdelele brodate rămân răcoroase datorită construcției lor bine ventilate. Din acest motiv, acestea sunt una dintre alegerile noastre preferate pentru tratamentele ferestrelor din camerele poziționate spre soare.

 

Deoarece sunt atât de versatile, perdelele brodate prezente la Perdele de Poveste se pot potrivi cu orice decor, de la mansardele contemporane din centrul orașului până la intrările calde și primitoare ale caselor părintești de la țară.

 

Dacă dorești să schimbi des designul casei tale sau dacă preferi pur și simplu un aspect eclectic, acest tip de perdea oferă o bază excelentă pentru designul interior al camerei tale.

 

Te ajutăm cu drag să-ți alegi modelul potrivit de perdea sau draperie pentru căminul tău. Scrie-ne un mesaj și hai să facem echipă pentru căminul tău de poveste. Descoperă colecția de produse disponibile la perdeledepoveste.ro

 

Articol anterior
Articol următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Back In Stock Notification
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole